Klik hier voor vergelijken en afsluiten:                         AUTO         

INFORMATIE:

Ook voor uw motor, bestelauto of oldtimer bent u bij ons op het juiste adres ! U wilt vanzelfsprekend niet teveel betalen. U kunt zelf een premieberekening maken. Vanzelfsprekend kunt u ook met ons contact opnemen, waarna wij voor een vergelijking zullen maken qua voorwaarden en premie.

Direct afsluiten! Nadat u een vergelijking heeft gemaakt, kunt u een maatschappij kiezen en direct afsluiten. Uw aanvraaggegevens worden dan voorgelegd aan de verzekeraar en u heeft direct een voorlopige dekking. Na accceptatie ontvangt u van de maatschappij de polisbescheiden en de groene kaart.  Vanzelfsprekend zijn wij u behulpzaam bij opzegging oude verzekering en het meenemen van uw schadevrije jaren.

Wanneer u de verzekering direct in wilt laten gaan, kunt u ons ook telefonisch benaderen op nummer: 0345-521054.

 

DEKKINGSVORMEN:

De autoverzekering kent 3 dekkingsvormen: WA, Wa en Beperkt Casco (Wa extra) en Wa en Casco ( allrisk).

WA-DEKKING

Een WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid) biedt u dekking voor schade die u aan “derden” toebrengt met uw auto of aangekoppelde caravan of aanhanger. Die schade kan zowel materieel of lichamelijk zijn.

 

WA EN BEPERKT CASCO-DEKKING

U bent dan verzekerd tegen diefstal van of uit uw auto. Ook bij storm en hagel, ruitbreuk en overstekend wild heeft u dekking.  inboedel tijdelijk in uw auto is vaak tot een bepaald bedrag gedekt  op uw inboedelverzekering.

 

WA EN CASCO-DEKKING (ALLRISK)

Dit is de meest complete dekking. Alle eerder genoemde schaden zijn gedekt en tevens schaden door eigen schuld, zoals botsen, slippen en omslaan zijn verzekerd. 

 

Daarnaast kunt u een aanvullende dekking verzekeren:

ONGEVALLEN   

Biedt dekking voor u en uw passagiers bij blijvend letsel of overlijden door  een ongeval, ongeacht wie er aansprakelijk is.

VERKEERSSCHADE

Biedt dekking voor u en uw passagiers voor letsel en materiële schade door een ongeval, ongeacht wie er aansprakelijk is. 

VERHAALSHULP     

Helpt u materiële schade te verhalen op een ander. 

RECHTSBIJSTAND                                                                                                                                                                      

Geeft u rechtsbijstand wanneer u gedupeerd met in het verkeer. Dus dan ook voor immateriële schade. Bijvoorbeeld als u door een ongeluk uw beroep niet meer kunt uitoefenen. 

PECHHULP

Met onze Pechhulp kunt u rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor. Wanneer je pech krijgt, staat ons netwerk van professionele hulpverleners klaar om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Daarnaast is onze Pechhulp kentekengebonden. Dat wil zeggen dat de auto of motor voor pechhulp is verzekerd.  Wel zo handig als bijvoorbeeld je partner of kinderen van het voertuig gebruik maken.